TOP NEWS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas mattis nisi felis, vel ullamcorper dolor. Integer iaculis nisi id nisl porta vestibulum.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Το πράσινο

Το πράσινο, το κύριο χρώμα της φύσης είναι αυτό που φέρνει την ελπίδα, την φρεσκάδα, την ανάπτυξη και την αφθονία. Γιατί λοιπόν να μην προσθέσουμε αυτά τα στοιχεία στον χώρο μας;
Οι αποχρώσεις και οι συνδυασμοί πολλοί, οι επιλογές των αντικειμένων ακόμα περισσότερες. Μέσα από αυτά είτε μικρά, είτε μεγάλα μπορούμε να ανανεώσουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας και να νιώσουμε και εμείς τη φρεσκάδα του πράσινου.
Η πιο οικονομική λύση είναι να τοποθετήσουμε ανθοδοχεία, κάδρα αλλά και λουλούδια μέσα στο χώρο. Γενικότερα να επενδύσουμε με μικρά διακοσμητικά αντικείμενα που θα δώσουν την πράσινη πινελιά που θέλουμε χωρίς να έχουμε μεγάλο κόστος.
Μία ακόμα καλή επιλογή είναι να αλλάξουμε τις παλιές μας κουρτίνες, τις μαξιλαροθήκες, τα καπέλα των φωτιστικών ακόμα και τις ταπετσαρίες των επίπλων.
Αν από την άλλη θέλουμε να δώσουμε περισσότερη έμφαση, μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα στους τοίχους. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με την τοποθέτηση μιας ταπετσαρίας, είτε βάφοντας τους.
Η ομάδα της Σοφίας Βλάχου μας παρουσιάζει μερικές μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με το πράσινο, κρατώντας πάντα τις ισορροπίες στο χώρο χωρίς να κουράζουν το μάτι.

0 σχόλια: