TOP NEWS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas mattis nisi felis, vel ullamcorper dolor. Integer iaculis nisi id nisl porta vestibulum.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Κόκκινο-Μαύρο

Κόκκινο: Τα χαρακτηριστικά του κόκκινου είναι όλα στον υπερθετικό βαθμό. Είναι το πλέον θερμό χρώμα. Είναι το πρώτο που γίνεται αντιληπτό από τις αισθήσεις και έχει την μεγαλύτερη συναισθηματική επίδραση. Προκαλεί ερεθισμό και θερμότητα. Έχει φύση αρρενωπή και επιθετική. Θεωρείται μεγαλειώδες και αριστοκρατικό, αλλά παράλληλα, είναι το χρώμα της επανάστασης και της αντίδρασης. Διεγείρει έντονα συναισθήματα, από την αγάπη και το σθένος, μέχρι τη λαγνεία, το θυμό και τη χαρά.
Μαύρο: Όταν χρησιμοποιηθεί στο σπίτι παράλληλα με δυνατά χρώματα, καταφέρνει να "βγάλει" από μέσα τους όλη τη δυναμική που κρύβουν. Ως ουδέτερο χρώμα, μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Κόκκινο - μαύρο: Το μυστικό είναι όπως πάντα στις αναλογίες και στους κατάλληλους συνδυασμούς έτσι ώστε να έχουμε ένα καλόγουστο αποτέλεσμα.
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν ορισμένες ενδιαφέρουσες ιδέες για το πως θα καταφέρετε να αφηγηθείτε μια επιτυχημένη διακοσμητική ιστορία σε αποχρώσεις κόκκινου - μαύρου, σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού σας θα θέλατε να το επιχειρήσετε.

0 σχόλια: